Groningen, april '20 | OPENING

Normaal zijn wij in de zomer te vinden op de festivals in Nederland. Als eventcateraar 'Cooking Highlander' zijn wij al  jaren een vast onderdeel op Rapalje Zomerfolk, Castlefest, Mañana Mañana, Zwarte Cross en Noorderzon. Door de huidige Coronacrisis zijn veel evenementen uit onze agenda afgelast. Dit bracht een paar medewerkers op het idee om vanuit de opslag en keuken in Groningen te gaan barbecueën voor de Stad en Ommeland. Hieruit is 'Warehouse BBQ' ontstaan. Zo willen wij wat unieks doen in de stad Groningen tijdens deze bijzondere tijd.

 

U kunt ons gemakkelijk met de auto, fiets, step of lopend bereiken. Wij zitten naast de ringweg en zeker voor de noordelijke wijken Beijum, de Hunze, Hoogte, Korreweg in de buurt. Achter de roldeur hebben wij een een uitgifte unit geplaatst met ruim-voldoende ruimte om volgens de huidige RIVM richtlijnen uw bestelling af te halen. 

 

Groningen, 24 juni'20 | AFHAAL WORDT CATERING

De afgelopen weken hebben wij met veel plezier wekelijks eten bereidt voor afhaal @ onze Warehouse. Door de verruiming van de corona-maatregelen, de naderende zomervakantie en onze 'not so sexy' ligging, hebben wij 21 juni jl. voorlopig onze laatste afhaalgerechten geserveerd.

 

Wij willen iedereen bedanken voor de support, goede en lieve reacties. Warehouse BBQ gaat vanaf nu uw BBQ catering in en om Groningen regelen!